Gulvafslibning

Gulvafslibning er miljøvenligt genbrug af de gamle gulve

Genbrug er godt for miljøet, og der er ingen tvivl om, at det er langt bedre miljømæssigt at give de gamle gulve en gulvafslibning frem for at købe nye væg-til-væg tæpper eller lægge helt nyt gulv.

En gulvafslibning koster bare lidt strøm, lidt sandpapir og lidt sved på panden, og der er endda ingen grund til at gøre det selv. Du kan nemt finde en billig virksomhed der foretager gulvafslibning, og de effektive maskiner sørger for, at du får et utroligt flot resultat.

Vælg den rigtige til gulvafslibningen

Hvis du oven i købet vælger en gulvafsliber, der bor i nærheden af dig, har du gjort dit til, at miljøet skånes, for der er jo ikke nogen grund til at vælge en virksomhed, der skal køre langt for at komme til din adresse for at afslibe gulvene.

Indhent tilbud fra flere dygtige gulvafslibere

Men under alle omstændigheder bør du får et tilbud fra forskellige firmaer, inden du siger ja til et tilbud. Kender du dog nogen, der har gode erfaringer med et bestemt firma, kan du godt nøjes med at kontakte dem, hvis dine bekendte er trygge – også ved deres priser.

Ofte er veletablerede virksomheder der har drevet forretning omkring gulvafslibning i mange år et godt bekendtskab. De har nemlig både erfaringen med mange typer af gulve og trapper, så du ikke får ridset vægge og paneler, og samtidig er kvaliteten i orden, da det er vigtigt for firmaet, at der ikke kommer ridser i lakken og det gode rys sættes over styr.