Gulvpleje

Gulvpleje benyttes til at forskønne og forstærke boligens gulv. Gulve plejes forskelligt hvilket bestemmes af tilstand og gulvbehandling. Den bedste gulvpleje tilpasses rengøringen og vedligeholdelsen i privaten.

Hvad forstås ved gulvpleje?

Gulvpleje
Gulvpleje

, i dagligstuen, børneværelset eller et direktørkontor i en erhvervsvirksomhed. Træ giver en fornemmelse af velbefindend, eksklusivitet og hygge på én gang. Ved at rengøre, pleje og vedligeholde et parket eller plankegulv godt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du bruger de rigtige plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af plankegulve eller parket. Forfejlet anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan derudover give problemer at efterlade plankegulve og parketgulve for vådt ved vask. uanset hvilken efterbehandling. Gulvafslibning har, må det ikke være vådt/fugtigt over lang tid. Skrappe rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, olie og lud plankegulve og parket?

Har du et ludbehandlet parket eller plankegulv skal det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Lakerede gulve kan med god nytte rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. Oliegulve kan vaskes med natursæbe eller oliepleje, som meget enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder god vejledning om gulvpleje, gulvvedligeholdelse samt gulvrengøring. Ifald privatboligen har et slidt og grimt gulv, kan fristelsen være gulvsanering og gulvudskiftning. Normalt behøver du ikke at udskifte dit trægulv, men kan slå sig til tåls med en gulvslibning. Gulvsliberen har en stor del muligheder
for gulvrenovering, herunder gulvafslibning, behandling samt afhøvling, hvorefter dit gamle og slidte pankegulv eller parket ændres til nyt. Vi benytter gulvafslibning, let slibning og fuldslibning til opfriskning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver ofte det flotteste udfald. Her slibes træet helt, så behandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der anvendes en ny efterbehandling med lak, lud, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller gulvbejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes gulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lak, olie, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny efterbehandling. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om afslibning, vedligeholdelse og rengøring og gulvpleje.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.