Gulvpolering

Gulvpolering
Gulvpolering

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en måde til at opfriske og forny eller polere plankegulve og parketgulve. Med en polermaskine eller rondelsliber behandles gulvfladen med en polering. Herefter bliver der en rustik eller helt blank og højglans overflade. Den afgørende effekt betinges af hvilken type slibemiddel håndværkerne anvender. Gulve med olie, sæbe eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Hvordan poleres parketgulve?

Polering af gulve er en meget gammel metode, som blev anvendt på de ‘bonede gulve’. Det var i reglen på herregårde og slotte samt det højere borgerskab som havde denne type parket. Her blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en fællesbetegnelse for inderkredsen

Hvad er prisen på en gulvpolering?

Såfremt du alene har brug for en pris på polering kan du få den her, både med og uden gulvafslibning. Indhent en billig gulvpolering pris ved at ringe tll os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og gulvbehandling er alfa og omega, siden der påføres et beskyttende lag, som sikrer trægulvet mod forringelser i fremtiden. Efter en afslibning eller afhøvling kan man behandle overfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i usikker på, hvilken behandling der passer bedst til dit gulv. Få derved gode råd fra et gulvfirma, inden du beslutter dig for sæbe, voks eller olie.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.