Olie

Olie og oliebehandling af gulve tilbydes til en rimelig pris. Denne behandling bibringer træets porer en pæn kulør og er temmelig yndet på både mørke og lyse træsorter. Olie som overflade betyder også gulvolie ikke at forveksle med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af trægulve?

Olie
Olie

Trægulve med en god overfladebehandling er smudsafvisende, rengøringsvenlig samt flot at iagttage. som helhed en ganske supergod behandling som er in.

Gulvolie til plankegulve

Gulvolie påfører træet dybde selv om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og former i træet understreges og bliver yderligere prominent. Gulvolie benyttes endog på køkkenbordplader hvor der tabes fedtstof, hvilket viser at det er en ganske supergod overflade.

Oliering og oliebehandling af plankegulve eller parketgulve?

Olie påfører lyse træsorter en lidt honning agtig farve, der er utrolig æstetisk og flot. Ved hjælp af olie får du et nydeligt og naturligt parket eller plankegulv, der vil vise sig som tørt og rustikt. Oliebehandlede parket og plankegulve kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid gulvolie med hvidpigment?

Hvid oliering hedder også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigmentering. Hvidpigmenteret gulvafslibning er en rigtig fin overfladebehandling, som passer fortrinligt til et nyslebet lyst trægulv. Lyse træsorter som bøg, eg, ask og fyr får den efterspurgte lys grå-hvidlige patina som et sandskuret parketgulv.

Gør-det-selv oliering

Oliering kan udføres som hjemmegjort gulvarbejde eller af en kompetent gulvspecialist. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliebehandling og oliering og kan også hjælpe dig og dine gulve. I kraft af fornuftige gulvafslibning priser, er vi en virkelig god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet parketgulv

Et olieret gulv bør vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Når det bliver snusket anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.